12 huhtikuuta 2007

Wannabe-muusikon muistelmat jatkuu....




Törmäsin bändinnimigeneraattoriin. Siellä aikani kokeilin mahdollista nimeä mahdolliselle bändilleni.....ihan hauskoja sieltä tuli, mutta ei nyt ihan tähän hätään ole käyttöä nimelle.

Mun eka bändinnimi-idea on 70-luvulta, mun John Lennon kaudelta: Kikujukompostikitulias. Juu, tosiaan. Siinä oli mielestäni älykäs, hiukan japanilaistyyppinenkin, soundi. Ja mun taitelija nimi siihen aikaan oli Jussi Lento....

Toinen bändi olikin sitten 80-luvulla nimeltään Elisan Kuvanauhuri. Sen perustin hyvän ystävättäreni kanssa, jos me oltais oikeasti soitettu, niin meidän ekan singlen biisit olis olleet: A-puoli: Kundi leikkii hengellään, B-puoli: Rusahtaneet kupit. Ja jos me oltas tehty keikkoja, niin me oltas ostettu Hervannan nivelbussi ja päällystetty se mustalla nahalla ja laitettu siihen niittejä. Meillä oli tosin aika monta roudaria, vaikkei itse bändi koskaan mitään tehnytkään.

Kehtasimpas kertoa!!!

4 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Jessus, ei sinua ainakaan mielikuvituksen vähäisyydestä voi syyttää!
Aikasten erikoiset bändinimet, varsinkin tuo lennon-vaikutteinen, jota en edes yritä toistaa...

Minulla on viimeiset parikymmentä vuotta ollut vain se yksi ja ainoa bändinimi: Hormoni Sisters.

Siinä on svengiä, vaikka bändiä ei olekaan:))

*Itkupilli* kirjoitti...

Hyvä nimi sinunkin bändilläs, saiskos näistä jotenkin yhdistettyä meidän duuolle, esim. Hormoonikomposti, Kuvanauhuri Sisters... :)))

SusuPetal kirjoitti...

Pitäisköhän oppia soittamaan muutakin kuin suutaan...?

*Itkupilli* kirjoitti...

EI!!!! Soitetaan suuta vaan, eiköhän se meiltä suju vaikka stemmoissakin.